У Києві покажуть фільм про визвольну боротьбу у Грузії

xkbD-5yJomw

Київську молодь запрошують до перегляду фільмів у рамках “Кінофестивалю Нескорених Націй”. До перегляду пропонується серія фільмів про національно-визвольний рух різних країн, що відстоюють своє законне право на незалежність.

Україна, знаходячись у стані війни через зазіхання на територіальну цілісність з боку Росії, не єдиний приклад країни в історії, яка змушена боротися з імперіалістичним агресором.

Глядач, переглянувши документальні фільми, здивується, скільки паралелей можна провести між різними країнами. Чужий досвід може допомогти нам уникнути схожих помилок, а також зблизить держави у боротьбі за свою незалежність”, – говорять організатори.

Першим до показу пропонується “5 днів в серпні”. Фільм розповідає про війну між Грузією і Росією в 2008 році очима американського журналіста, його оператора і грузинських жителів.

Перед кінопоказом відбудеться скайп-конференція з Тамарою Шавладзе, очевидецем грузино-російських конфліктів 1990-2000х років, представником опозиції Грузії.

Де? Вул. Ярославів Вал 9.

Коли? 01 квітня 2015 року

Організатор: “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” під патронатом міжнародної організації “Альянс Балто-Чорноморських Націй”.

Для участі необхідно заповнити форму попередньої реєстрації: http://goo.gl/forms/UBt1NAFlIu

Захід у соціальних мережах: http://vk.com/5daysofaugustkmomnk; https://www.facebook.com/events/461338967362786/

Контактна особа: (068) 351 12 82 Богдан Самойленко

Прес-служба КМО МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа