«Тисніть на Путіна, а не на Україну»

Screenshot at 2019-12-07 16-50-13

9 грудня у Парижі зберуться очільники Франції, Німеччини, України та Росії. Серед іншого вони будуть обговорювати звільнення заручників Кремля - журналіста Станіслава Асєєва, правозахисника Еміра-Усеїна Куку, медсестру Марину Чуйкову, авіалюбителя Валентина Вигівського і ще кілька сотень ув’язнених в Росії та на окупованих нею Криму та Донбасі.

Путін цинічно використовує цих людей для шантажу України. Він вимагає політичних поступок – зміну Конституції, визнання суб'єктності «донбаських республік», амністію для воєнних злочинців, припинення міжнародних судів тощо.

Нагадаймо Меркель та Макрону, що демократичні держави не мають права допомагати Путіну у його торгівлі долями людей. Меркель та Макрон мають тиснути на Путіна, а не на Україну.

? Що потрібно зробити:

1️⃣ Зайдіть на свій профіль у Facebook. Відкрийте наведені нижче посилання на публічні сторінки політиків. Напишіть в коментарях під їхнім останнім постом основний заклик акції. Переконайтесь, що ви поставили хештеги #NormandyFormat

Основний заклик акції: Chancellor Merkel and President Macron: press Putin, not Ukraine! #NormandyFormat

Публічні сторінки політиків:
https://www.facebook.com/EmmanuelMacron/
https://www.facebook.com/bundeskanzlerin.merkel/
https://m.facebook.com/Bundesregierung/

2️⃣ Зайдіть у свій акаунт у Twitter. Опублікуйте у ньому основний заклик акції: Chancellor #Merkel and President @EmmanuelMacron : press Putin, not Ukraine! #NormandyFormat

Пости можна виставляти щодня, починаючи із 6 до 9 грудня включно. Що більше ви їх зробите, то більше шансів на успіх.

Заручникам Кремля потрібен твій голос! Ми маємо підтримати Україну у цих складних перемовинах.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа