Світовий Конґрес Українців виступає на боці Руху Опору Капітуляції

paris

Шановна українсько громадо!

Шановні друзі України!

Дякую за Вашу підтримку в цей історичний час.

rok-9dec

Напередодні зустрічі «нормандської четвірки» в Парижі, ще раз наголошую на ключових тезах позиції Світового Конґресу Українців на підтримку територіальної цілісності та суверенітету України. Просимо українські громади в світі дотримуватися та закликати лідерів Ваших держав дотримуватися чіткої та однозначної позиції, що:

1) жодні вибори не можуть відбуватися на окупованих Росією територіях Донецької та Луганської областей до тих пір, поки всі російські війська, найманці, зброя та матеріальні засоби не будуть виведені з української території, поки Україна не поверне повний контроль української сторони на українсько-російському кордоні, поки не пройде достатній період нормалізації для відтворення демократичних інститутів, та поки вимушені переселенці з Донбасу не зможуть мирно  повернутися до своїх домівок.

2) визначений Конституцією України стратегічний курс України щодо євроатлантичної інтеграції та НАТО є незворотнім та незмінним.

3) міжнародні санкції проти Росії повинні бути посилені та розширені, поки Росія не деокупує суверенну українську територію Криму та частини Донецької та Луганської областей.

4) не може бути жодних прямих переговорів з лідерами підконтрольних Росії терористичних організацій так званих Донецької та Луганської Народних Республік («ДНР» та «ЛНР»).

5) Росія повинна нести повну відповідальність за відбудову розбитої війною України, та виплату репарацій всім постраждалим від війни проти України та від збиття малайзійського літака рейсу MH17.

Для підсилення глобальної кампанії підтримки України в світі просимо Вас:

8 грудня

12.30 – мирна маніфестація (пл. Сен-Мішель, о 12.00 – хода від пам’ятника Тарасу Шевченку біля Собору св. Володимира)

18.00 – екуменічний молебен за Україну (після Літургії, собор св. Володимира)

10 грудня

19.00 – зустріч Павла Ґрода, Президента СКУ, з українською громадою (Собор св. Володимира)

Деталі заходів будуть додатково оголошені на веб-сторінці та фейсбук СКУ. Просимо поширювати інформацію про заходи, використовуючи хештеги #StopRussianAggression
#StandWithUkraine
#ПідтримайУкраїну
#СТОПросійськійагресії

Я вдячний кожному активному члену української громади та кожному другу України за підтримку!

Слава Україні!

Павло Ґрод, Президент

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа