Судові перегони «Світовий Конгрес Українців проти РФ»

sku

Судовий процес за позовом Світового Конгресу Українців (СКУ) до Генеральної прокуратури, Міністерства юстиції РФ про визнання незаконним рішення Міністерства юстиції РФ щодо СКУ як небажаної організації і відповідно скасування такого рішення перетворюється в нудний серіал з очікуваними невигадливими поворотами сюжету. Суть питання полягає в участі представника СКУ С. Винника в судовому засіданні. З огляду на обґрунтовану для суду неможливість фізичної присутності представника в судовій залі суд прийняв рішення про його участь в режимі відеоконференції.

4 березня Тверський суд сповістив, що з технічних причин відеозвязок між Центральним судом м. Омська і Тверським судом м. Москви не був налагоджений. Для організації відеоконференції Тверський суд прийняв рішення звернутися до іншого суду м. Омська.

Наступне засідання Тверського суду призначено на 12 год. 11 березня. Таким чином, при обопільних зусиллях омського суду, який має технічні проблеми, і СКУ, який мав би оперативно замінити представника, судові перегони перетворились у судове стояння. Можна надалі вигадувати, які ще причини в Омську придумають, а поле для маневру там лишається, для затягування процесу. Незрозуміло тільки, навіщо це потрібно російській Феміді.

Обєднана прес-служба українських організацій Росії

Москва

04 березня 2020 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа