#СтопБєня: Суд затягує розгляд справи щодо 9 млрд. кубометрів газу. Суддя боїться розголосу

#СтопБєня18 січня Господарський суд м. Києва почав розгляд по суті справи за позовом контрольованої Ігорем Коломойським Укрнафти проти Нафтогазу. У цій справі олігарх намагається відсудити у держави 9 млрд. кубометрів газу. Після вступного слова представників позивача та відповідача суд переніс засідання.

Суддя на прізвище Мудрий навіть не пояснив, чому переносить засідання. Спершу вступне слово виголошував представник Укрнафти. А одразу після того, як адвокат Нафтогазу закінчив виступ, суддя заявив, що пропонує відкласти розгляд і продовжити пізніше. Наступне засідання призначене на 31 січня. Характерно, що на самому початку засідання суддя звернув увагу на присутність представників преси. Він зверхньо підкреслив, що не проти присутності камер і награно здивувався, що справа раптом стала резонансною. Вочевидь суддя розуміє, що якщо ухвалить заангажоване рішення на користь Коломойського, резонансним стане його досьє на Правотворці.
Через цю справу Коломойський намагається не лише заволодіти державним пальним, а й посилити свої позиції в процесі поділу Укрнафти. Мета олігарха – привласнити 80% активів Укрнафти – прибуткову частину, включно з нафтовими родовищами та обладнанням на них. Державі ж він «милостиво» готовий залишити решту 20% – збиткові газові родовища.

Рух Опору Капітуляції

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа