Стартував повторний конкурс на посади членів Рахункової палати

Про це Голова Комітету з питань бюджету, народний депутат України Андрій Павелко заявив під час засідання Погоджувальної Ради.

«Бюджетний Комітет минулого тижня ухвалив рішення про повторний конкурс на зайняття посад членів Рахункової палати.  19 травня в газеті «Голос України», на сайті ВР та Комітету оприлюднене відповідне оголошення, в якому деталізовано перелік і вимоги щодо необхідних вимог на конкурс. А також встановлений місячний строк для подання до 19 червня. З метою оновлення складу Рахункової палати, закликаємо депутатські фракції та групи приділити належну увагу даному конкурсу з самого початку і долучатися до відповідної роботи», – відзначив Павелко.

Він також зауважив, що минулого тижня Комітет розглянув річний звіт про виконання бюджету на 2016 рік та подав до ВР відповідні матеріали та проект постанови №6267д.

«Пропонуємо ВР зазначений звіт взяти до відома та надати доручення Уряду щодо поглиблення управління бюджетними коштами. Враховуючи положення ст.161 Регламенту ВР,  такий звіт готовий до розгляду Парламентом. При цьому відповідно до ст.20 Регламенту ВР зазначене питання включається до порядку денного сесії без голосування», – сказав Павелко.

Отримано з поштової розсилки Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Mon, 22 May 2017 14:30:49 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа