Справа Шеремета: детектор брехні каже, що Дугарь не винна

Dugar

Жіночий Ветеранський Рух стежить за справою по розслідуванню вбивства Павла Шеремета. Ми вважаємо, що справжні вбивці журналіста неодмінно мають понести найвищу кару, а невинні люди, які зараз перебувають під слідством – виправдані і звільнені.
Адвокати нашої посестри Яни Дугарь працюють над доведенням непричетності Яни до цього жахливого злочину. Сьогодні адвокати OK LEGAL Ореховський та Коломієць вчергове провели брифінг де розповіли, що поліграф підтвердив непричетність Яни Дугарь до вбивства Павла Шеремета.

Результати експертизи мають поставити крапку у цій справі.

Підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета військовий медик Яна Дугарь пройшла експертизу на поліграфі, який підтвердив її непричетність до злочину. Про це повідомили адвокати підозрюваної, передає телеграм-канал PavlovskyNews. Відео тут

Адвокати повідомили, що їх підзахисна пройшла експертизу на поліграфі в Українському бюро психофізіологічних досліджень та безпеки, який підтвердив її непричетність до вбивства.

“Питання: чи здійснювала Яна Дугарь будь-яке стеження за місцем пересування журналіста Павла Шеремета? Категорична відповідь – 99,6% “ні”, – процитували один із прикладів дослідження адвокати.

Проте за версією слідства, Яна Дугарь вела не стеження за пересуванням Шеремета, а розвідку камер спостереження поблизу місця злочину.

Також адвокати навели приклад іншого питання, яке було поставлено Дугарь.

“Чи обговорювала Дугарь Яна Сергіївна з Антоненком Андрієм підготовку та вчинення вбивства журналіста Павла Шеремета? 99,9%, що не робила”, – повідомили правозахисники.

На їхню думку, дані цієї експертизи дозволять поставити крапку в цій політичній справі.

На нашу думку, доведеться скасовувати перевірку депутатів на поліграфі, чи брали вони хабарі. Але це неточно, бо може бути дві різних правди (не Орвелл, але Померанцев)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа