Сьогодні – засідання по запобіжному заходу для підозрюваного у викраденні Вербицького

VerbyckiYuri

Cудове засідання по підозрюваному у співучасті у викраденні та вбивстві номера першого у Небесній Сотні – Юрія Вербицького. По Олександру Волкову.
Апеляційний суд міста Києва, 14.02.2018, 14.15, головуючий Присяжнюк.
***
Нагадаю, Волков є особистим другом організатора викрадення Чеботарьова, котрий зараз у Росії, а раніше, при Януковичу, контролював спиртову галузь.
Як почалися зіткнення на Грушевсього, тітушки Чеботарьова були споряджені на спецоперації проти активістів Майдану, щоб терором зупинити народні протести. Вони викрадали людей, пов’язаних з Євромайданом, катували їх, потім передавали у міліцію, де їх оформлювали за фальшивими звинуваченнями і саджали до СІЗО.
Чому потрібна увага і присутність на суді? Тому що активна група підтримки Волокова ходить на судові засідання, Волков (чи то пак Чеботарьов) не скупиться на адвокатів, котрі за будь-яку ціну готові добиватися зміни Волкову запобіжного заходу з арешту на будь-який, не пов’язаний із триманням під вартою.
Далі ймовірний сценарій зникнення Волкова. Бо саме так зробили інші 9 звинувачених по цій справі – втікли в Росію, в Крим. Один навіть імітував своє викрадення з-під домашнього арешту. Тому ризики зникнення Волкова великі. В цьому зацікавлений Чеботарьов, котрий через свої зв’язки тут намагається робити все можливе.
До речі, група підтримки Волкова бала помічена на заходах так званого «Десятинного монастиря» – нелегальної споруди, зведеної представниками Російської церкви прямо на території Національного музею історії Києва.
З повагою,
Ігор Луценко

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа