СКУ закликає США прийняти закон на підтримку територіальної цілісності України

SKU-logocol2-300x189

Світовий Конґрес Українців (СКУ) вітає зустріч 20 червня 2017 р. у Вашинґтоні Президента України Петра Порошенка та Президента Сполучених Штатів Америки (США) Дональда Трампа та недавні акції на підтримку територіальної цілісності України.

20 червня 2017 р. Міністерство фінансів США ввело санкції для 38 додаткових фізичних осіб і компаній, причетних до продовження окупації Криму Російською Федерацією.

15 червня 2017 р. Спікер Палати представників Конґресу США Пол Раян (Республіканська партія, Вісконсин) та Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підписали Меморандум про співпрацю, який ще раз підтверджує взаємодію між Конґресом США і Верховною Радою України.

15 червня 2017 р. Сенат США прийняв новий пакет санкцій, які спрямовані на гірничодобувну, металургійну, суднобудівну та залізничну галузі Російської Федерації, частину її енергетичного сектору, а також на осіб, які ведуть діяльність у сферах розвідки чи оборони. Цей законопроект, який би ввів у законодавство існуючі санкції проти Російської Федерації, прийняті через її вторгнення до України, був би доданий до законопроекту про загальнодержавні санкції проти Ірану під назвою “Акт з протидії дестабілізуючій діяльності Ірану”.

“Світовий Конґрес Українців закликає Сполучені Штати Америки ще раз підтвердити свою відданість територіальній цілісності України та підтримці євроатлантичних прагнень народу України, прийнявши “Акт з протидії дестабілізуючій діяльності Ірану”, який передбачає санкції проти Російської Федерації,” – заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа