СКУ вшанував Героїв Небесної Сотні в третю річницю Революції Гідності

20 лютого 2017 р. Світовий Конґрес Українців (СКУ) та українці всього світу приєдналися до народу України у вшануванні Героїв Небесної Сотні, чия жертовність мусить завжди нагадувати всьому міжнародному співтовариству про принципи і цінності, які українці до сьогодні змушені захищати від іноземного агресора.

У листопаді 2013 р. український народ зробив свій чіткий вибір – гідно і вільно жити в справді незалежній, демократичній, європейській Україні.

Оскільки гібридна війна Російської Федерації проти України майже щоденно продовжує забирати життя мужніх воїнів та невинних цивільних, а невпинна дезінформаційна кампанія спрямована на дискредитацію України і її народу, міжнародне співтовариство мусить усвідомити важливість не лише подальшої підтримки України, але й посилення тиску на Російську Федерацію для виведення її збройних сил з української території.

“Світовий Конґрес Українців вшановує пам’ять і перемогу Героїв і учасників Революції Гідності, насамперед Небесної Сотні, та закликає міжнародну спільноту посилити свою підтримку українського народу та тим самим забезпечити, щоб його голос був почутий,” – заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа