СКУ вітає Уляну Супрун з призначенням на замміністра

unnamedСвітовий Конґрес Українців (СКУ) вітає Директора гуманітарних ініціатив СКУ д‑ра Уляну Супрун з призначенням Першим заступником Міністра охорони здоров’я України.

Будучи особою, яка надавала активну медичну допомогу під час протестів на Євромайдані, д-р Супрун швидко зрозуміла потреби охорони здоров’я в Україні та разом із чоловіком Марком працювала над пошуками практичних і ефективних рішень. Д-р Супрун стала засновницею дуже успішної гуманітарної ініціативи СКУ “Захист патріотів”, яка на сьогодні провела тренування з курсу бійця-рятувальника для 26,524 воїнів і 4,317 курсантів та передала більше 21,500 аптечок першої допомоги натівського зразка. Програма “Медик військ спеціального призначення” забезпечила навчання для 261 бійця та передала 180 тактичних медичних рюкзаків. За програмою “Підтримка життя під час травми” 97 військових та 82 цивільних лікарі пройшли навчання згідно з міжнародними медичними стандартами.

Д-р Уляна Супрун була номінована на посаду Першого заступника Міністра охорони здоров’я України Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом за підтримки Президента України Петра Порошенка.

Разом з цим на д-ра Супрун як Першого заступника Міністра охорони здоров’я України було тимчасово покладено виконання обов’язків Міністра охорони здоров’я України.

З цим призначенням д-р Уляна Супрун залишає свою позицію Директора гуманітарних ініціатив СКУ та Директора гуманітарної ініціативи СКУ “Захист патріотів”, щоб взяти на себе відповідальність у її новій ролі в Міністерстві охорони здоров’я.

Тимчасово обов’язки Директора гуманітарних ініціатив СКУ буде виконувати Віктор Гетьманчук, Голова Канадсько-української фундації, а Директора гуманітарної ініціативи СКУ “Захист патріотів” – Марко Супрун. Призначення постійних осіб на ці позиції відбудеться на Річних загальних зборах СКУ, які пройдуть 25-27 серпня 2016 р. в Києві, Україна.

“Світовий Конґрес Українців висловлює найкращі побажання д-ру Уляні Супрун з нагоди її призначення Першим заступником Міністра охорони здоров’я України та впевнений, що в своїй новій ролі вона зробить значний внесок у подальший розвиток охорони здоров’я України для добра кожного громадянина,” – заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа