Що і чому відбулося в Одесі 2 травня 2016

Сьогодні одеські патріоти в складі організацій Вільні Люди, “Автомайдан”, “Правий Сектор”, “ДІЯ”, Самооборона Майдану Одеси, не пустили в Одесу депутатів від Опозиційного блоку Бойка, Новинського та інших. Регіонали були заблоковані в ВІП-залі одеського аеропорту. Ми з Андрієм Левусом повністю підтримували цю громадську ініціативу, перебуваючи на місці, в Одесі.

Програма регіоналів була проста – вони хотіли пройти на Куликове поле разом з родичами загиблих і влаштувати “викриваючий” Україну мітинг, перетворити поминки в політичний перформанс. Саме під приліт цих людей кілька разів міняли графік панахиди, розсмикуючи родичів загиблих.

Деякі не бачать проблеми в тому, щоб Бойко та інші потрапили до Одеси. Але для мене їх проникнення в місто саме 2 травня є метафорою того, що Путін за допомогою всіх цих бойок-новинських робить зараз з Україною. Росія не змогла здолати нас в лоб і зараз робить спроби замаскованої, таємної реокупаціі України. Заїхати в Одесу, скориставшись траурної датою намагався не Бойко, а русскій мір. Той самий русскій мір, який погубив нещасних в Будинку Профспілок. За допомогою своїх інструментів – Януковича і його друзів: Бойка, російського фсбешника Новинського та інших бандитів і регіоналів. Саме ці люди, завжди готові за чергову газову схему торгувати нашим суверенітетом, як під час підписання Харківських угод, або нашою культурою, вони роками допомагали Путіну в його планах із захоплення української держави. Вони ділили українців на сорти, вбивали їм в голови ідею “єдиного народу” через підконтрольні ЗМІ, демонізували Майдан. Вони закликали не чинити проросійським терористам опору.

Ми не пустили в Одесу не депутатів Оппо-блоку. Ми не пустили вбивць, які хочуть поглумитися на жертвами на місці злочину, ми не пустили в Одесу русскій мір в його нинішній іпостасі.

До речі, а ви знаєте яка була програма після мітингу на Куликовому? Поїхати святкувати день народження Ківалова. Ось вся ціна їх трауру.

У боротьбі за державу політкоректність недоречна. Ми і далі будемо боротися з русскім міром з усією доступною нам силою.

Сергій Висоцький

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа