Савченко не буде допущена до питань національної безпеки

Комітет з нацбезпеки прийняв рішення окрім Савченко підготувати рішення про виключення зі складу комітету народних депутатів Льовочкіна та Богуслаєва

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила народний депутат, Голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз.

«Сьогодні Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони на своєму засіданні прийняв постанову щодо виключення Надії Савченко зі свого складу. Це стало відповіддю на публікацію нею списків заручників, зустрічі з ватажками терористичних ОРДЛО, її заяву про те, що заради повернення Донбасу потрібно відмовитися від Криму. Всі ці дії та заяви є зрадницькими та ганебними. Територія України не є предметом обміну та торгів. Легалізація народним депутатом терористів та вбивць українських воїнів є плювком у тих, хто віддав своє життя заради територіальної цілісності держави та зупинки ворога”, – наголосила Ірина Фріз.

Вона також повідомила, що було прийняте рішення про підготовку та реєстрацію від членів комітету постанови щодо виключення зі складу комітету народних депутатів Льовочкіна та Богуслаєва.

Депутат також нагадала слова британського прем’єра Уінстона Черчіля: «Якщо країна, обираючи між війною та ганьбою, обирає ганьбу, вона отримає і війну, і ганьбу», – процитувала народний депутат слова британського Прем’єр-міністра Вінстона Черчіля.

«Це мають пам’ятати всі любителі торгів та обмінів української землі», – підкреслила Фріз.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Wed, 18 Jan 2017 17:50:23 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа