Російські інформаційні помийки про молодіжний вишкіл у Гурбах, або “у вати підгорає”

182769596_4447500081930204_3828756571109249773_n

Протягом 2020 року у низці проросійських ЗМІ в Україні й російських ЗМІ вийшли публікації про те, що МНК отримує державне фінансування. “Зовсім випадково без жодного збігу” після публікації таких статей “сам” Віктор Медведчук згадав про МНК у свій супераналітичній статті для ОПЗЖ і “найдемократичніших ЗМІ” – Zik, Newsone, 112, критикуючи чинну владу за фінансування молодіжних патріотичних заходів.
Вишнею на торті став сюжет RussiaToday, автор якого посилається на вже згаданого — Медведчука. Ось така схема ватного медіахолдингу із залученням і викриттям всіх своїх недоЗМІ.
Ми виділили яскраві цитати зі статті RT (більше на нашому сайті):
?Молодь “вивозять в ліс” для спеціального навчання.
?Бій під Гурбами, як “відзначення кривавої битви”.Мета ОУН “створення незалежної української етнодержави, пристосованої до нацистів”.
?Соломія Фаріон “позує в армійських костюмах та з молодими послідовниками”
?Микола “публікує, як вчить групу молодих жінок, одягнених у камуфляж, стрільби з рушниці”
?Зеленський толерує проведення події, яка “спричинить розкол в Україні”
Як висновок, російські помийки пишуть про патріотичні заходи в Україні не з метою інформування чи реклами. Вони є частиною інформаційно психологічної операції агресора щодо України. Ціль Кремля створити враження, що Гурби, громадські рухи та організації є радикалами та нацистами, що становлять “мирному руському насілєнію”.
Гурби-Антонівці і після побрехеньок рупорів Путіна залишаються найбільшою всеукраїнською тереновою грою і сотні молодих людей будуть продовжувати вишколюватися тут і гартувати свій характер. Відповіддю на “ватну” маніпуляцію може стати тільки системна пропаганда українського націоналізму і ведення роз’яснювальної інформаційної роботи.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа