Прийди на віче 21 листопада!

21nov

21 листопада ми починаємо мобілізацію проти капітуляції перед Російською Федерацією!
6 років тому ми розпочали свій протест за цивілізаційний вибір, ми сказали «Ні!» рускому міру. Наша боротьба триває досі, ми заплатили за свою свободу вже 13 тисячами загиблих, і зараз настає новий критичний момент, коли купка бізнес-шахраїв і колаборантів готові віддати Україну під тотальну окупацію заради своїх особистих політичних та бізнесових інтересів.
Влада вже дала згоду на імплементацію «формули Штайнмаєра, влада вже, словами свого головного донора Коломойського, натякнула, що готова домовитися з Росією, влада вже призначила дату можливого підписання акту капітуляції – 9 грудня. І не варто нагадувати, що наслідком буде втрата суверенітету, втрата свободи, а багато хто втратить і життя.
Тому кожного закликаємо:
– вийти 21 листопада на Віче «Ми маємо гідність!»,
– 8 грудня на акцію «Варта на Банковій»,
а також бути готовим вийти на вулиці ваших міст в будь-яку іншу найближчу дату! Лише масовий протест змусить цю владу відмовитися від своїх капітулянтських намірів.
Ми починаємо новий етап боротьби за наш цивілізаційний вибір і наше визволення від російської окупації!
Рух Опору Капітуляції закликає усі опозиційні парламентські й позапарламентські патріотичні політичні партії творити спільний оргкомітет опору!
Ми маємо гідність і ми вийдемо 21 листопада о 19:00 на Майдан Незалежності!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа