Профспілка РРТ – проти передачі цифрового мовлення агентам впливу Москви

Рада національної безпеки і

оборони України

Адміністрація Президента України

Верховна Рада України

Кабінет Міністрів України

Служба безпеки України

Відкритий лист

В цей непростий для нашої держави час керівництво, весь колектив Концерну радіомовлення радіозв’язку та телебачення, фахова та небайдужа громадськість робить все можливе для забезпечення інформаційної безпеки в Україні. Російська Федерація вже веде інформаційну війну з українським народом, розповсюджуючи брехливу та викривлену інформацію про події що відбуваються в Харківській, Донецькій, Луганській областях. І в цій війні об’єкти Концерну РРТ, які забезпечують трансляцію телевізійних каналів та радіопрограм, є тією єдиною зброєю, яка дозволяє зупинити злочинну пропаганду російської агресії проти України.

Десятиліттями створювалася унікальна і єдина мережа трансляції телерадіомовлення Концерну РРТ. Це сукупність об’єктів, які розміщені в кожному обласному, в кожному районному центрі. Саме Концерн РРТ дає телебачення в села та мегаполіси України. Поки що в руках держави знаходиться гарантія громадян на доступ до інформації. Тому російські диверсанти захоплюють об’єкт за об’єктом, телевежу за телевежею.

Коли ворог з автоматом, то зрозуміло де він і хто він. Гірше, коли той, що поруч робить все, щоб віддати цей ключ, це вікно до інформації в приватні комерційні руки з Кремлівським акцентом, використовуючи час змін привласнити державне підприємство.

Ці наміри стали відомі, коли Концерн заявив про готовність розвивати цифрове телебачення на заміну аналогового мовлення. Це звичайно не входило у плани ТОВ «Зеонбуд», що через 1 рік планує взяти під свій контроль все телебачення України. Наступний крок банкрутство Концерну РРТ та передача державних об’єктів у власність ТОВ «Зеонбуд». І після цього може початися ера іншого телебачення, червона кнопка від якого буде знаходитись в офшорній зоні, де й зареєстроване ТОВ «Зеонбуд». Нам відомо, що ця компанія обіцяє великі хабарі можновладцям, які готові захищати її інтереси.

Всі наші сили направлені на забезпечення охорони і оборони об’єктів критичної інфраструктури Концерну РРТ, які є ключовими у забезпеченні інформаційної безпеки. Здійснюються заходи по поверненню під державний контроль цифрового мовлення, яке зараз контролює приватна структура ТОВ «Зеонбуд». Ця приватна структура вимикає ключові українські канали з ефіру під час трансляції рейтингових аналітичних програм, що стосуються важливих подій в нашій державі і замінює їх на музичні канали, зокрема в Київській та південно-східних областях.

Сьогодні є всі підстави стверджувати, що нове керівництво Держспецзв’язку має намір своїми діями підірвати інформаційну безпеку в Україні, сприяє загарбницьким діям Російської Федерації, ставить під загрозу проведення виборів Президента України адже:

  • саботує звернення Концерну РРТ про забезпечення охорони і оборони об’єктів критичної інфраструктури силами внутрішніх військ, в результаті ці об’єкти захоплюються російськими військовими;

  • втручається в господарську діяльність Концерну РРТ та безпідставно призначає перевірку фінансово-господарської діяльності Концерну РРТ, що відволікає ключових співробітників від виконання своїх обов’язків й гальмує всю роботу установи;

  • намагається відсторонити від обов’язків генерального директора Концерну РРТ Захаренка К.В. й таким чином внести збій в налагоджену роботу Концерну РРТ, деморалізувати колектив організації, зупинити виконання Державної програми впровадження цифрового телерадіомовлення в Україні, яка затверджена Постановою КМУ від 26.11.2008 р. №1085 , де визначено, що саме Концерн РРТ має бути провайдером програмної послуги цифрового мовлення;

  • просуває на посаду генерального директора власну людину, який готовий слухняно виконувати злочинні накази, саботувати державні інтереси в сфері інформаційної безпеки.

Тому стає зрозумілим, що матеріал розміщений на сайті ОРД  стосовно зв’язків пана Звєрєва та пана Сівковича з Російськими спецслужбами не далекий від істини.

В цій ситуації ми не можемо бути байдужими і просимо зупинити свавілля посадових осіб Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, зокрема Звєрєва В.П. , які здають інтереси нашої держави та зраджують народ України.

Обєднана профспілкова

організація Концерну РРТ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа