Президентська кампанія: нацисти рвуться до влади (відео)

Кандидат у президенти Каплін в прямому ефірі 20 хвилин захищав програму НСДАП, з якою Гітлер прийшов до влади. Про це написав у своєму ФБ ведучий – Юрій Гудименко, і це можна подивитися на Ютубі.

Screenshot at 2019-02-16 14-14-55

Юрій Гудименко

Ну дійсно весело вчора вийшло.
Ми зазвали в наше шоу соціаліста Каплина і я під виглядом дискусії про його передвиборчу програму почав зачитувати йому за списком пункти з програми НСДАП (так звані «25 пунктів»).
Читаю один пункт, другий, третій поспіль … Каплін нічого не помічає, коментує, як свою програму, сперечається, захищає кожен пункт, розповідає, як він буде приймати закони за цими пунктами …  Двадцять хвилин це тривало. Потім я не витримав і повідомив йому, що цю програму писав не Каплін, а Гітлер із товаришами.
Забавно вийшло. Треба б і інших кандидатів на звання президента протестувати. Готовий сперечатися, що свою програму жоден з них не те щоб не писав, а читав в кращому випадку кожен третій.
І так, це був майстер-клас на тему «Як в прямому ефірі двадцять хвилин читати програму Гітлера і щоб тобі нічого за це не було».

Відео можете дивитися тут з 26-ї хвилини

 

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа