Президент Світового Конґресу Українців Евген Чолій зустрівся з Послом України в Канаді

7 лютого 2016 р. у Монтреалі, Канада, Президент Світового Конґресу Українців (СКУ) Евген Чолій зустрівся з новопризначеним Послом України в Канаді Андрієм Шевченком.

Президент СКУ обговорив з Послом України в Канаді шляхи зміцнення спільних зусиль у просуванні актуальних українських питань та висловив сподівання на майбутню тісну співпрацю з Посольством України в Канаді, беручи зокрема до уваги те, що Головний офіс СКУ знаходиться в Торонто, Канада.

Цього ж дня Евген Чолій виступив з вітальним словом на зустрічі української громади Монтреалю з Послом України в Канаді з нагоди початку його туру по Канаді в 75-ту річницю Конґресу Українців Канади та 125-ту річницю поселення українців у Канаді.

Президент СКУ привітав новопризначеного Посла України в Канаді та побажав йому якнайбільших успіхів у праці, насамперед у захисті незалежності і територіальної цілісності України. Евген Чолій також висловив признання Конґресу Українців Канади за успішне провідництво та віддану працю для добра України і української громади в Канаді, а також за довголітнє плідне співробітництво з СКУ.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа