Президент Парламентської Асамблеї НАТО на фронті (фото)

В ході візиту на Схід, Голова українського парламенту Андрій Парубій та Президент ПА НАТО Раса Юкнявічене відвідали командно-спостережний пункт та ознайомилися з поточною ситуацією в с.Широкіне. Про це, на своїй сторінці у Facebook, повідомила народний депутат, Голова Постійної делегації України у Парламентській асамблеї НАТО Ірина Фріз, яка бере участь у візиті.

rasa-frontier

Ірина Фріз також повідомила, що спікер ВР розповів про ухвалення в першому читанні закону з протимінної діяльності, а військовослужбовці ознайомили Президента ПА НАТО про наші спроможності щодо проведення робіт з розмінування.

rasa-frontier2

«На КПВВ Гнутове нас поінформували про те, що станом на 01.11 забезпечено пішохідний перехід для 1млн.200. Загалом за добу в середньому здійснюють перехід близько 5000 осіб та 1500 транспортних засобів, по часу це займає декілька хвилин на людину та до 15 хвилин для авто», – написала парламентар.

rasa-frontier3

Ірина Фріз також зазначила, що свій підхід до ЗМІ Президент ПА НАТО розпочала зі слів – “Слава Україні!”.

«Вона відзначила роль України для безпеки Європи та євроатлантичного простору. Також, пані Раса засудила проведення фейкових виборів на тимчасово окупованих територіях та закликала до їх невизнання. Привітала всіх з тим, що у 2020 році відбудеться сесія ПА НАТО в Києві. Завершила свій виступ Президент ПА НАТО подякою українцям за те, що ми сьогодні захищаємо демократичний світ», – написала народний депутат.

rasa-frontier4

Отримано з поштової розсилки ВРУ: Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Fri, 9 Nov 2018 15:52:01 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа