Представник Дердепу США прийшов до висновку, що на сході України – гаряча війна

Під час візиту в район проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, офіційна делегація Державного департаменту США на чолі з спеціальним представником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером, відвідала прифронтову Авдіївку, де провела зустріч з військовими, представниками військово-цивільної адміністрації та постраждалими мешканцями міста.
– Я приїхав сюди особисто, щоб ознайомитися з деталями даних подій. Можу сказати – це жахлива трагедія, адже ми знаємо, що Україна квітуча держава, – заявив Курт Волкер. За словами Волкера він почув трагедії людей, побачив руйнування. – Наше головне завдання – відновити цілісність і суверенітет України, – продовжив він. – Як я зрозумів, це не заморожений конфлікт, а гаряча війна. А ціна небезпечно висока – людські життя.
Представники делегації відвідали відремонтовану школу та завітали до Авдіївського коксохімічного заводу.
За словами Курта Волкера, після візиту в Україну він планує провести ряд зустрічей з представниками урядів європейських країн, для того, щоб консолідувати позицію по ситуації в зоні АТО з нашими союзниками.

Прес-центр штабу АТО

Відео можете подивитись тут: https://ukrpohliad.org/news/delegatsiya-derzhdepu-ssha-vidvidala-zonu-boyiv-video.html

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа