Порошенко і Яценюк віддають Донбас в аутосорсінґ Ахметову?

Фонд Ріната Ахметова ефективніший від держави Україна?

Вчора представники фонду Ріната Ахметова повідомили що “беруть із собою” міжнародних спостерігачів, пресу і їдуть “на прорив” в Донецьк з гуманітарним конвоєм. Зроблено звернення до Президента, підключена міжнародна громадськість. Видно системні дії щодо досягнення своєї мети.

Тим часом наш “соціальний міністр” повідомляє що “наші чотири державні конвої з гуманітаркою не пустили бойовики”. Тобто держава Україна позбавлена можливості допомогти нужденним. Це висловлено в парі інтерв’ю, третім рядком.

Шановний прем’єр міністр, міністр соціальної політики, міністр інформаційної політики. Проявіть таку ж наполегливість. Нехай весь світ бачить хто заважає державі Україна допомогти своїм громадянам.

Або вже давайте відразу віддамо Донецьк в аутсорсинг фонду Ріната Ахметова. Адже, виходить, він в рази ефективніший і наполегливіший? Я як громадянин України хотів би щоб ефективнішою була наша держава. Готовий допомогти особисто всім чим зможу, залучайте.

P.S. Всім кому відомі обставини формування державних гуманітарних конвоїв та обставини їх “розвороту” прошу повідомляти інформацію в комітет з питань національної безпеки і оборони ВР, депутату Семенченко. Можна в ФБ.

P.P.S. Представникам фонду Ріната Ахметова. Запрошуємо на публічні слухання із запрошенням преси та представниками волонтерських організацій. Запрошуємо також представників адміністрації Президента. Сьогодні. Люди потребують допомоги України

Семен Семенченко
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа