Полтавські волонтери під час поїздки у зону АТО подолали шлях у 1572 км

Волонтери мережі «Вільні Люди» з Полтави здійснили одноденну поїздку до зони проведення військових дій. Полтавці побували на блокпостах біля Слов’янська, Маріуполя, Волновахи, заїхали до бійців, які знаходяться у Краматорську, а також на самій передовій – поблизу Широкіно.

IMG_3420

Передали замовлення для спецназівців, зокрема, овочі, фрукти(полуниця, черешня), консервацію, берці та форму. Бійцям 56 бригади, яка знаходиться практично на передовій, відвантажили: будівельні інструменти, холодильну камеру, військовий одяг, продукти, воду та ін. Та найбільше військові зраділи домашньому борщу, пиріжкам та котлетам, які передали для хлопців полтавські жіночки.

IMG_3452

«Повертаючись у мирне місто дивуєшся безпечності і спокою місцевих мешканців, наче у нас не йде війна, не гинуть солдати на передовій. Люди вірять у перемир’я, але насправді його немає. Якщо ми не будемо підтримувати наших бійців, ця війна триватиме ще дуже довго», – говорить волонтер мережі «Вільні Люди» Володимир Пілат.

IMG_3462

Поблизу Широкіно дуже неспокійно, постійно чути ворожі обстріли, тому вирішили не лишатися на ніч, а їхати додому. Біля Волновахи волонтери у сутінках проминули потрібний поворот і ледь не потрапили на блокпост бойовиків, але вчасно зрозуміли свою помилку й повернулися на потрібну дорогу. Далі вже їхали без особливих пригод до самої Полтави.

“Вільні Люди” висловлюють подяку усім небайдужим мешканцям Полтави, підприємцям та доброчинцям, які допомогли здійснити цю поїздку.

Публікуємо список потреб:

 56 бригада:

Тактичні печатки, берці, шкарпетки, нижня білизна, медикаменти, бензопили, молотки, спальники, сигарки, продукти(свіжі овочі, фрукти).

Спецпризначенці: наколінники(багато).

Усі бажаючі допомогти військовим фінансово або речами у місті Полтава, можуть звертатися до волонтерів мережі “Вільні Люди”: вул. Шевченка 44, оф.17, Магазин туристичного спорядження TopRope.com.ua

Контактна особа: Олександр, тел.: 066-340-26-92 (Прохання попередньо повідомляти про візит.)

Картка для допомоги через Полтавську групу волонтерів: 4731 2171 0751 4364 (Омельченко О.В., Приватбанк).

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа