Підтримайте українських АТОшників на Марафоні морської піхоти США!

До Вашингтону прибули четверо українських військовослужбовців, які отримали поранення захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України від російської агресії на Донбасі – Вадим Свириденко, Вадим Мазніченко, Дмитро Фесенко, Павло Степанов.

Про це повідомляє Посольство України в Сполучених Штатах Америки.

DSC_4138-big

Герої АТО вперше в історії Марафону Морської піхоти США візьмуть участь у забігу на 10 км.

Українських поранених зустріли в аеропорту представники Посольства України в США, Корпусу Морської піхоти США, міжнародного благодійного фонду Allied Forces Foundation, волонтери та журналісти. Серед зустрічаючих був також учасник АТО Олександр Косолапов, який проходить реабілітацію в Національному військовому медичному центрі ім. Уолтера-Ріда у Вашингтоні.

Українські герої є розміщені на базі Морської піхоти США Квонтіко. Під час перебування у Вашингтоні поранені зустрінуться із своїми побратимами з інших країн, відвідають Пентагон та Конгрес США, ознайомляться з американськими реабілітаційними центрами, поспілкуються із українською громадою та волонтерами, які допомагають в організації лікування поранених військовослужбовців Збройних Сил України.

Закликаємо всіх бажаючих підтримати героїв АТО у марафоні Морської піхоти США 30 жовтня 2016 року.

Подія у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/339663119719822/?ref=108&action_history=null&source=108

Джерело: uapost.us

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа