Підштовхніть американський уряд надати військову допомогу Україні

Українські американці зареєстрували на сайті Білого Дому петицію про наданя військової допомоги Україні. Згідно з американським законодавством, подати петицію можуть лише громадяни США, але підписати може кожен.

В кінці квітня ми агітували за підписаня петиції про визнання Росії спонсором тероризму. Те, що петиція дуже швидко набрала потрібні 100 000 підписів, не в останню чергу вплинуло на рішучість уряду США у справі впровадження санкцій. Зараз – подібна ситуація: Україна просить про військову допомогу, російське лобі намагається створити громадську думку, що допомога шкодитиме мирному врегулювання. Ваші підписи будуть аргументом, що допомога потрібна. Нагадуємо, це не сайт громадської ініціативи збирання голосів під петиціями, це сайт американського уряду.  Ви безпосередньо переконуєте Обаму, що таки так, Ви хочете допомоги від США у війні з Росією. Єдине обмеження – один підпис з одного комп’ютера (або з одного ІР) і з однієї електроної адреси.

Адреса петиції тут: https://petitions.whitehouse.gov/petition/fulfill-ukrainian-governments-request-military-assistance/2p7t3d4W

 

Screenshot - 08212014 - 03:19:08 PM

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа