Перелік окупаційних частин ЗС РФ

Путін – головний терорист

+ Перелік окупаційних частин ЗС РФ

У світлі Мінських перемовин дивними і лицемірними є заяви різних дипломатів про те, що Путін має якось вплинути на терористів. Головним терористом є сам Путін. На теритрії Донбасу розташовані окупаційні регулярні війська: У районі с. Георгіївка (Мар’їнський р-н) дислокуються військовослужбовці 104-го десантно-штурмового полку 76-ї десантно-штурмової дивізії ЗС РФ (з м. Псков).
У Старобешівському районі окупанти з 33-ї окремої мотострілкової бригади (з м. Майкоп), 136-ї окремої мотострілкової бригади (м. Буйнакськ), 18-ї окремої мотострілкової бригади (м. Калинівськ), 31-ї окремої десантно-штурмової бригади (м. Ульянівськ).У м. Новоазовську – військовослужбовці 45-го окремого гвардійського полку спеціального призначення (м. Кубінка). На Луганщині – 7-ї десантно-штурмової дивізії, 35-ї та 74-ї окремої мотострілецької бригади (н.п. Алейськ та Ворга).

І це лише частина ідентифікованих з’єднань російських окупантів.

Всі ці пушиліни і захарченки є клоунами і маріонетками. Реальний ворог – Кремль. РФ – країна- агресор, а Донбас і Крим окупована нею частина України. З офіційного фіксування на державному рівні цих прописних істин має починатися уся наша дипломатія та нацбезпека.

Андрій Левус
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа