Пакет з очима. Українське посольство в Хорватії отримало жахливу посилку

317921730_453502233606925_4207019364241595314_n

До посольств України в Хорватії, Угорщині, Нідерландах, Польщі, Італії, Австрії, генеральних консульств в Неаполі та Кракові, консульства в Брно надійшли закривавлені пакунки. У пакунках знаходилися очі тварин. Самі пакунки були просякнуті рідиною характерного кольору та мали відповідний запах. “Ми вивчаємо сенс цього послання , – повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.
«Маємо підстави вважати, що відбувається добре спланована кампанія терору та залякування посольств і консульств України. Не маючи змоги зупинити Україну на дипломатичному фронті, нас намагаються залякати. Однак можу одразу сказати, що ці спроби марні. Ми й надалі ефективно працюватимемо на перемогу України», – наголосив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Українська сторона взаємодіє із правоохоронцями іноземних країн задля розслідування всіх випадків погроз, встановлення причетних осіб та притягнення їх до відповідальності, зазначається в повідомленні.
За дорученням Дмитра Кулеби всі українські посольства та консульства переведені в режим посилених заходів безпеки.
“Закликаємо іноземні уряди ґарантувати максимальний захист українських дипломатичних установ відповідно до Віденської конвенції про дипломатичні зносини”, – наголошує МЗС.

 

Балканський оглядач

Джерело: https://www.facebook.com/oleg.nikolenko.50/posts/pfbid0BpFdcL6DetDQVPo6ZawVcbjK5K527p4ddS6LtJFKkxTd1beU34u8rFCtyeWjj7uml

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа