Організатори спортивно-патріотичної гри «Гурби-Антонівці» закликають українців підтримати їхній проект

Організатори всеукраїнської патріотичної теренової гри «Гурби-Антонівці», яка щороку відбувається на місці найбільшого бою бійців УПА з загонами НКВС, цього року вирішили приділити значно більше уваги до молоді зі східних та південних регіонів України. Для реалізації цієї мети тепер може допомогти кожен бажаючий.

ht5shw1jzoay

«За задумом, гра створювалась як проект, що буде гартувати молодь фізично, пропагувати спорт та патріотизм, а також об’єднувати молодих людей із різних частин України. У зв’язку із ситуацією, яка склалася на Донбасі та Криму, ми вирішили цього року акцентувати увагу на останньому. Тому було прийняте рішення частково компенсувати проїзд учасникам зі східних областей, та повністю повернути вартість квитків на гру для молоді з Донбасу та окупованого Криму», – розповів Іван Кішка, голова Молодіжного Націоналістичного Конгресу(МНК), організатор теренівки.

Загальний бюджет проведення гри становить 250 тисяч гривень. Для того щоб назбирати усю потрібну суму для проведення «Гурбів-Антонівців», МНКівці зареєстрували гру на Спільнокошті платформи «Велика ідея». Це інструмент для збору коштів для фінансування проектів, де кожен може зробити свій фінансовий внесок у розвиток будь-якої ініціативи (від 1 грн.). Фінансування отримують лише ті проекти, які цікаві для суспільства і зберуть необхідну для проекту суму коштів.

Гроші зібрані на даній платформі організатори використають на придбання спорядження та рацій, які опісля будуть відправлені у добровольчі батальйони.

Молоді люди дуже розраховують на підтримку та увагу з боку суспільства, адже переконані, що усі учасники, які побувають на грі, побачать, що цінності людей на сході та заході країни майже не відрізняються. А також сподіваються, що молодь з Донбасу, на яку тут дуже чекають, по-новому подивиться на діяльність й боротьбу ОУН та УПА, без усієї тієї пропаганди та брехні, яку поширює Кремль.

Для перегляду проекту гри «Гурби-Антонівці» на Спільнокошті тисніть тут: https://biggggidea.com/project/1043/

Правила та он-лайн реєстрація учасників: http://mnk.org.ua/gurby2015

Інформцентр МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа