Оптичні приціли доставили снайперам 43 батальйону та бійцям 53 бригади

unnamed

У Зайцевому досі неспокійно. Та наші захисники тримають оборону та стримають навалу терористів. Peopple’s Project http://www.peoplesproject.com/ завдякі вашій підтримці має можливість передавати хлопцям прилади необхідні для веденя бою. Волонтери доправляють їх у найгарячіші точки АТО, туди, де ці прилади відразу ідуть в роботу, а не лежать місяцями на полицях в кабінетах. Це дуже важливо, щоб кожна копійка що ви нам довірили, була використана якомога ефективніше. Крім того, ми відслідковуємо доля речей, які ми передали військовим. Для цього ми наносимо гравіювання та порядкові номери на всі прилади. Адже чудово розуміємо, що ваші пожертви не для кімнатних генералів, а для наших захисників, що ризикуючи життям захищають країну від навали.

unnamed(1)

Такі приціли вже неодноразово передавали різним підрозділам і завжди чули схвальні відгуки та слова подяки. До 53 бригади їх передають вже вдруге. Перший вже пройшов неабиякі випробування. Нові приціли, один з яких пійшов до 43-го бату бригади, теж не лежать без діла.

Волонтери майже щодня на зв’язку з військовими і дуже переживаємо за них і будемо робити все що можемо, щоб вони мали можливість повернутися додому неушкодженими.
Велика подяка всім, хто підтримує проект http://www.peoplesproject.com/ та допомагає військовим. Як ми вже казали безліч разів, без вашої підтримки ми безсилі. Без вашої допомоги наша армія не відчувала підримку. Повірте, військовим дуже важливо розуміти, що їх роботу цінують. Разом ми можемо зробити відчутний внесок в нашу перемогу. Підтримайте проект “Я снайпер” http://www.peoplesproject.com/ya-sniper/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа