Окупанти обстріляли Попасну. Є жертви

Близько 9:30 терористи почали обстріл міста Попасна. Задіяна РСЗВ «Град». В результаті влучень снарядів згоріла друкарня, горять гаражі станції швидкої медичної допомоги. За повідомленнями місцевих, згоріло дві карети «швидкої». У дитячому садку вилетіли скла. Один зі снарядів впав під міст (р-н старої будівлі «Відродження»). За непідтвердженими даними загинув перехожий.

«Все застав на ринку. 4 воронки точно: у місті у дворі садочка, в одну будівлю друкарні (згоріла), в гаражі швидкої (згоріли) і по вулиці Парковій біля 27 школи» описує побачене очевидець. Зі Стаханова повідомляють, що в цей же час залпи «Граду» було чутно з боку Ірміно, можливо, Пологівського ставка.

Доповнення: на вулиці Дніпровській є попадання у двір житлового будинку. Там же перебитий газопровід. Така ж ситуація у дворі багатоповерхівки по вул. Ціолковського (р-н 27 школи). Тобто попадання в районі магазину «Колос», в дах магазину Хлібозаводу (снаряд не розірвався), по території вагонного депо, по житловому сектору (вул. Заводська та розташовані поруч). За попередньою інформацією постраждало близько 8 чоловік.

Джерело: Інформатор

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа