Офіс Зеленського вимагає притягнути до відповідальності організаторів маршу на честь дивізії “Галичина”

Це офіційна інформація, розміщена на сайті президента.

“…мала чисельність учасників та маніпуляції організаторів із подачею заявки на проведення акції не можуть бути підставами для того, щоб навіть пробувати виправдати цю ситуацію.”

“Міністерство закордонних справ України вже заявило про засудження будь-яких проявів глорифікації військ «Ваффен-СС» і нагадало, що пропаганда тоталітарних режимів заборонена в Україні. Партнери нашої держави вже поінформовані про те, що порушення відповідного законодавства в Україні матимуть логічні наслідки для будь-якої особи, яка в цьому винна.

Очікуємо від Національної поліції та Міністерства внутрішніх справ України встановлення всіх обставин того, що відбулося, та притягнення до відповідальності всіх винних у порушенні закону. Правоохоронці мають для цього всі можливості.”

Отже, відпустивши Антоненка після 500 днів безпідставного арешту, потрібно посадити когось іншого для організації протестів і відвернення громадської уваги. Справді, коли протести стосуються подорожчання продуктів  (подивіться на ціну, наприклад, олії в будь-якому супермаркеті), вішати локшину людям на вуха важко. Чекаємо посадок, як інформаційної технології команди Зеленського.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа