Нові санкції США проти Росії – надія на Трампа в Москві вже пропала

У зв’язку з порушенням законодавства США щодо нерозповсюдження в зв’язку з КНДР, Іраном і Сирією США ввели санкції щодо восьми російських компаній.

Під санкції потрапили: 150-й Авіаційно-ремонтний завод; об`єднання “Авіаекспорт”; НВО “Базальт”; Конструкторське бюро машинобудування в Коломні; “Рособоронекспорт”; Ульяновський інститут цивільної авіації; Уральський тренувальний центр цивільної авіації; Військово-повітряна академія імені Жуковського і Гагаріна. Ці санкції відокремлені від більш широких економічних санкцій, які вводилися, починаючи з 2014 року, як результат окупації і анексії Криму та агресії на сході України.

Заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич впевнений, що нові санкції США щодо російських компаній прийняті під тиском військово-промислового комплексу, і головне – втратив надію на Трампа. Трамп може дещо поміняти, але дуже небагато”, – вважає сенатор.

Такої ж думки дотримується голова Комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов. “Крок відверто недружній і однозначно в дусі політики колишньої адміністрації на російському напрямку. Очікування в частині змін цієї політики при новій адміністрації стрімко тануть.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа