На заміну частинам, які понесли втрати, Росія підтягує нові

На території Ростовської області(РФ), в безпосередній близкості від держкордону з Україною, розвідгрупами ГІ” Права Справа” зафіксована значна концентрація живої сили та техніки ЗС РФ.
Зокрема, поблизу с. Куйбишево Ростовської області розташовані підрозділи 19-ї окремої мотострілецької Воронезько-Шумленскої Червонопрапорної орденів Суворова і Трудового Червоного Прапора бригади(місце постійної дислокації-м.Владикавказ, Республіка Північна Осетія-Аланія),293-го окремого автомобільного батальйону (в / ч 46027, Ростовська область, м Новочеркаськ),138-ї гвардійської окремої мотострілецької бригади(місце постійної дислокації- с. Кам’янка Виборзького району Ленінградської області) та 76 окремий ремонтно-відновлювальний батальйон(місце постійної дислокації- Слов”янськ -на- Кубані, Краснодарський край)
Таким чином, інформація про те , що кількість військ ЗС РФ, біля кордонів з Україною зменьшується, та спостерігається відвод військ , не відповідає дійсності.У реальності, фіксується зворотний процес.Росія продовжує використовувати ” режим тиші” на Сході України заради процесу накопичення ресурсів і підготовки своїх військ до подальшого ведення бойових дій на Сході України.
ГІ ” Права Справа” висловлює подяку НД України А.Левусу за сприяння в організації діяльності розвідгруп організації.

Дмитро Снєгирьов
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа