На виборах в Києві будуть сюрпризи

press_1_html_1e57bd63«На виборах в 13 київських одномандатних округах треба чекати сюрпризів – як приємних, так і не дуже».
Про це заявив політолог, директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД Сергій Пархоменко.
«Ми майже протягом 2-х місяців досліджували електоральну ситуацію в столиці. В деяких округах навіть по декілька разів. Досить цікава ситуація складається в 220-у окрузі, повторне дослідження по якому ми робили буквально на цьому тижні. Якщо у вересні тут лідирував кандидат від «Народного фронту» Вячеслав Константиновський, то зараз на перше місце вийшов Юрій Дідовець, якого підтримали ВО «Батьківщина», Радикальна партія Ляшка та Народний Рух України.
А от в 217-у окрузі після того, як знявся кандидат від «Народного фронту» Зорян Шкіряк, ще більшими стали шанси на перемогу в екс-регіонала Вадима Столара. Так само в 216-у окрузі: в Олексія Кучеренка (Блок Петра Порошенка) зовсім невеликий відрив від Олександра Супруненка – також нещодавнього регіонала.
По інших округах найбільші шанси на перемогу мають наступні люди:
211 – Микола Даневич («Народний фронт»);
212 – Віталій Сташук («Народний фронт»)
213 – Анатолій Карпенко (БПП)
214 – Віктор Чумак (БПП)
215 – Андрій Іллєнко (ВО «Свобода»)
218 – Володимир Ар’єв (БПП)
219 – Володимир Бондаренко (ВО «Батьківщина»)
221 – Леонід Ємець («Народний фронт»)
222 – Дмитро Андрієвський (БПП)
223 – Юрій Левченко (ВО «Свобода»)
Маю наголосити, що на цих виборах результат не завжди будуть визначати здоровий глузд, але підкуп, проплачені матеріали в ЗМІ щодо ряду кандидатів і просто нечесні домовленості. Прикладом таких є ситуація в 175-у окрузі на Харківщині, де кандидат від Блоку Петра Порошенка Євген Головко знявся з виборів і підтримав тамтешнього регіонала, який іде як самовисуванець, Володимира Кацубу», – наголосив експерт.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа