На шостій сесії Міжпарламентської асамблеї у Вільнюсі розглядають питання російської агресії

Сьогодні у Вільнюсі розпочалася Шоста сесія засідання Міжпарламентської асамблеї , про це повідомила народний депутат України  Іванна Климпуш-Цинцадзе на своїй сторінці в Фейсбук.

«Почалася робота Шостого засідання Міжпарламентської асамблеї ВРУ, Сейму Литовської Республіки, Сейму та Сенату Республіки Польща – зараз у Вільнюсі. Поки виступи прихильні та підтримуючі, бо ми серед друзів. Ну, і сюрприз – українська делегація дещо більша, бо частина колег-депутатів і Єврооптимістів ( ред. Міжфракційне об’єднання “Єврооптимісти”) , зокрема, теж долучилися з окремого візиту до Литви», – написала Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Вона також розповіла про виступ на засіданні Міжпарламентської асамблеї  Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, який говорив про боротьбу України з російським агресором. «Виступ на Міжпарламентській Асамблеї Голови ВРУ, Володимира Гройсмана: Війна йде не на сході України, а на сході Європейського Союзу. Для нас важливо започаткування ЄС операції з підтримки виконання Мінських домовленостей; посилення санкцій проти агресора за недотримання виконання умов Мінську; спільні зусилля по зміцненню обороноздатності України», – зазначила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Received: from 78.111.186.55 (SquirrelMail authenticated user [email protected])Thu, 28 May 2015 17:10:27 +030

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа