На “Народних Праймеріз” в Ірпінському виборчому окрузі перед ведуть Жовтяк та Юраков

З 87 осіб, які 08-09 вересня взяли участь у попередньому народному голосуванні в смт Коцюбинське Києво-Святошинського району Київської области, найбільше голосів здобули кандидат від Української платформи «Собор» Євген Жовтяк (41) та висуванець УДАРу Олександр Юраков – 29. Сім осіб проголосували за висунутого ВО «Батьківщина» Вячеслава Кутового, хтось один – за висуванця УНП Романа Шпитального. Ще один голос подано за Івана Зорю, котрий, будучи безпартійним, представляє партію «Союз. Чорнобиль. Україна».

Вісім бюлетенів визнані недійсними, позаяк виборці намагалися проголосувати “проти всіх”, що не передбачено правилами Народних Праймеріз (як і сучасним законом про вибори Верховної Ради).

Ще троє внесених у бюлетень кандидатів (Д.Войцех, Р.Танцюра, В.Шпаковський) не отримали у Коцюбинському жодного голосу.

“Хоча результати праймеріз у Коцюбинському вже демонструють певну тенденцію електоральних переваг виборців округу, ключове значення матиме голосування в Ірпіні, яка розпочинається в середу, 12 вересня,” – коментує ситуацію член Комітету «Народний вибір 2012» Олексій Кляшторний.

Голосування в межах Народних Праймеріз відбуватиметься в Ірпіні з середи по п’ятницю з 17.00 до 20.00 на Привокзальній площі, біля будинку по вул. Центральній 6-А (на карті дивитися тут), а також – в суботу та неділю (15-16 вересня) у центрі міста.

Народні Праймеріз у виборчому окрузі № 95 проводяться Громадським комітетом «Народний Вибір 2012», Ірпінською регіональною ГО «Самозахист» та Громадською Окружною Виборчою Комісією з метою визначення опозиційного кандидата, здатного в умовах жорсткого використання “адміністративного ресурсу” перемогти висуванця Партії Регіонів, ректора Національної академії державної податкової служби і депутата-сумісника Петра Мельника.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа