Криворізька мафія: віджали майно, отруїли насмерть власника і стягнули гроші за “лікування від отруєння”

В Центральному апараті Національної поліції служить офіцерка-мафіозі Ружена Леміш, яка, будучи слідчою МВС в Кривому Розі, «віджала» бізнес та майно (сім квартир, перукарню) у криворізького бізнесмена німецького походження Володимира Фролова.

Про це повідомили відомі правозахисники з Кривого Рогу Сергій Федько, голова Дніпропетровської обласної організації «Громадянська мережа ОПОРА», Анатолій Руденко, голова правозахисного об’єднання «Наша Правда», Людмила Фролова та журналіст-розслідувач видання «Наша версія» Сергій Новіков.

«Після того, як було вчинено дії з «віджиму» майна та бізнесу Володимира Фролова, його двічі намагалися отруїти. Остання спроба для бізнесмена стала смертельною. Про причетність до отруєння офіцерки-мафіозі Леміш не лише заявили правозахисники, а й засвідчили численні документи (судові ухвали, відписки правоохоронців та кримінальні провадження).

У цій історії вразив також факт того, що особисто Леміш не дозволила медикам провести розтин тіла Фролова. Також правозахисники повідомили, що, паралельно з отруєнням відбулося стягнення близько 60 тисяч грн. за ніби то лікування бізнесмена», – каже голова правозахисного об’єднання «Наша Правда» Анатолій Руденко.

Журналісти були вражені фактом того, що в перукарні, що належала Фролову, з каси особисто Леміш, одягнена в міліцейську форму, забрала кошти, не маючи на це жодних законних підстав (фактично, вчинила акт пограбування).

Самого Анатолія Руденка, який розслідує та доводить різні резонансні справи до суду, 9 грудня було по-звірячому побито арматурою. Але місцеві поліціянти кваліфікували цей акт як «удари кулаками».

За словами голови Дніпропетровської обласної організації «Громадянська мережа ОПОРА» Сергія Федька, побиття організували пов’язані з родиною Вілкулів брати Темники та генерал МВС Фіщенко, що керував розгоном Майдану в Дніпрі 26 січня 2014 року.

Криворізькі правозахисники і журналісти також повідомили, що за умов, коли місцеві правоохоронці (МВС, прокуратура, суди, СБУ) практично є бездіяльними, в Кривому Розі проходять оздоровлення охоронці донецької просепаратистської організації – охоронної фірми «Барс», яка фінансується групою «Евраз» російського олігарха Абрамовича.

Охоронці «Барсу», за словами Сергія Федька, регулярно їздять на заробітки до терористичних псевдореспублік «днр» та «лнр».

Сепаратистський слід також простежується в діяльності громадянина Барткова, який допомагав Ружені Леміш «віджимати» бізнес Володимира Фролова (Бартков має пряме відношення до «Барсу»).

Джерело: О.П.А.Д

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа