Кримські татари будуть бойкотувати президентські вибори в РФ

Gerae-tamga

Про це в коментарі журналістам заявив народний депутат Мустафа Джемілєв.

“РФ щодня порушує міжнародне право, щодня порушує права людини. Проведення виборів на окупованій території Криму – це чергове порушення … Всім зрозуміло, що ці вибори суперечать Женевській Конвенції 1944 року про статус окупованих територій “, – підкреслив лідер кримських татар.

Мустафа Джемілєв заявив, що кримські татари будуть бойкотувати ці вибори, як і референдум 2014 року. “Треба відзначити, що Путін надає особливого значення тому, щоб корінний народ Криму – кримські татари, все таки, взяли участь в цьому голосуванні. Для цього він, сам особисто, приїхав до Криму. Не тому, що його цікавить результат виборів, оскільки, з цим все зрозуміло, але йому важливо показати світовій громадськості, що кримські татари підтримують його на виборах. Але цього не станеться. Кримські татари, за закликом Меджлісу, будуть бойкотувати ці вибори “, – підкреслив Мустафа Джемілєв.

“Меджліс звернувся до своїх співвітчизників провести цей день з користю для себе і своїх сімей: нікуди не виходити, а запрошувати сусідів, родичів, друзів і готувати національні страви: українські та кримськотатарські. Така ж ініціатива сьогодні буде реалізована і у Верховній Раді , де в буфетах і кафе пройде День кримськотатарської кухні “, – зазначив народний депутат.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Fri, 16 Mar 2018 11:11:52 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа