Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ сумує за командиром бригади

77391114_741967362951874_8590505560657362944_o

Сьогодні, близько 4 години ранку, від важких поранень пішов з життя командир 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади полковник Євген Коростельов, наш бойовий побратим, воїн-десантник.

Офіцер помер у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, так і не прийшовши до свідомості після важкого поранення, яке отримав 12 листопада в наслідок мінно-вибухового підриву під час виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил.

Більшість років свого життя, Євген Коростильов віддав сумлінній офіцерській службі в артилерійських підрозділах Аеромобільних, Високомобільних та Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Пройшов шлях від командира взводу управління самохідної артилерійської батареї до начальника артилерії – заступника командира 25 окремої повітрянодесантної бригади. З перших днів російсько-української війни, він виконував найскладніші бойові завдання, у найбільш «гарячих» точках Донбасу.
Командування та особовий склад Десантно-штурмових військ Збройних Сил України висловлює щирі співчуття рідним та близьким у зв’язку із трагічною та непоправимою втратою.

Ми поділяємо Ваше горе, і у цей скорботний для Вас день, висловлюємо надію, що щира людська підтримка надасть Вам сил і терпіння пережити цю страшну годину.
Нехай світла пам’ять про сміливого бойового офіцера-десантника полковника Євгена Коростельова назавжди залишиться в серцях людей, які любили і шанували його, пліч-о пліч захищали Батьківщину.

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа