Клінтон перемогла Трампа в останніх дебатах

У Лас-Вегасі відбулися останні, треті, дебати між кандидатами у президенти США від Республіканської та Демократичної партій Дональдом Трампом та Хілларі Клінтон. Вони розглядалися як останній шанс для Трампа, а тому були дуже напруженими й агресивними.

Трамп наполягав, що вибори є нечесними, а тому відмовився підтвердити, що визнає їх результат.

Дональд Трамп:
“Те, що я вже бачу, – настільки погано! По-перше, медіа – такі несумлінні, такі корумповані, і наслідки цього – просто разючі. Власне, New York Times написала про це статтю, але їм це байдуже. Це так нечесно! Вони отруїли мізки виборцям. Та на їхню біду, мені здається, виборці це вже бачать”.

А Клінтон, зокрема, заявила, що російський президент Путін хоче мати Трампа своєю “маріонеткою”, а тому намагається втручатися до виборчої кампанії.

Дональд Трамп:
“Путін з усього, що я бачив, не поважає цю особу (Клінтон – прим. ред.)”.

Хілларі Клінтон:
“Це тому, що він волів би мати маріонетку президентом Сполучених Штатів… Ви хотіли б пристати до курсу Путіна, підписатися під списком його бажань, зруйнувати НАТО, робити все, що він хоче”.

Трамп відповів, начебто Путін діяв “більш розумно”, ніж адміністрація президента США Обами, коли Клінтон була державним секретарем.

Дональд Трамп:
“Їй не можна було брати участь у президентських перегонах через те, що вона зробила з імейлами і багатьма іншими речами”.

Опитування громадської думки свідчать, що Клінтон випереджає Трампа як загалом по країні, так і в так званих ключових штатах.

Джерело: uapost.us

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа