Кабінет міністрів затвердив структуру Державного бюро розслідувань

Кабінет міністрів України 13 грудня на своєму засіданні затвердив структуру Державного бюро розслідувань. Відтак, ДБР складатиметься з Центрального апарату, семи територіальних управлінь, Академії та Науково-дослідного інституту.

До складу Центрального апарату Бюро входитимуть 20 управлінь та відділів. Серед них управління: організації досудових розслідувань; супроводження оперативними підрозділами досудових розслідувань; внутрішнього контролю; міжнародного співробітництва та зовнішніх комунікацій; правового забезпечення та інші.

Територіальні управління згідно з Законом України «Про Державне бюро розслідувань» знаходитимуться у містах: Львів, Хмельницький, Миколаїв, Мелітополь, Полтава, Краматорськ та Київ.

Гранична чисельність всіх працівників Бюро – 1500.

«Затвердження структури дає нам можливість розпочати формування штату», – зауважив Директор Бюро Роман Труба, додавши, що керівників спеціальних підрозділів та директорів територіальних управлінь має обирати Комісія, що проводила конкурс на посади Директора та заступників Директора ДБР.

Джерело: поштова розсилка ДБР

Received from: DBR Press [email protected] [209.85.216.196]; Wed, 13 Dec 2017 12:47:57 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа