Інтер отримав ліцензію ще на 7 років

inter-cvyntar

Уперше за два місяці відбулось засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. І замість того, щоб в першу розглянути десятки скарг щодо порушень мовлення пропагандистського телеканалу Інтер, а саме щодо трансляції концерту «Победа. Одна для всех», що транслювався 9 травня і містив антиукраїнські меседжі, члени Нацради продовжили ліцензію Інтеру ще на 7 років.

Члени нацради, які проголосували ЗА продовження ліцензії рупору Кремля:
Сергій Костинський
– Юрій Артеменко
Ульяна Фещук
– Валентин Коваль
Олег Черниш
– Олександр Іляшенко

Ми вимагаємо пояснень від Національної ради: скільки ще потрібно аргументів, аби визнати, що Інтер – це рупор ворожої російської пропаганди? Що це – зброя в інформаційній війні, яка завдає величезних втрат? Що Інтер – вбиває?

Вільні Люди неодноразово заявляли про необхідність закрити Телеканал Інтер, що систематично і цілеспрямовано поширює проросійську пропаганду в українському інформаційному просторі і становить загрозу національній безпеці. Також пікетували та офіційно звертались до Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення, вимагаючи провести перевірки та винести штрафи і покарання для телеканалу.

Ми продовжуємо кампанію “Інтер на цвинтар” та докладемо всіх зусиль, щоб цей рупор Кремля не мав змоги промивати мізки російською пропагандою ще 7 років!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа