Іноземні волонтери навчатимуть англійській мові школярів із прифронтових територій

600 учнів зі шкіл поблизу лінії зіткнення візьмуть участь у літньому мовному таборі GoCamp East, який протягом липня та серпня проходитиме біля Києва. Офіційна церемонія відкриття табору відбудеться 27 липня об 11.00 за адресою дитячий центр «Дніпро», Київська обл., Обухівський р-н., смт. Козин, вул. Солов`яненка, 214б.

Спікери:

  • Оксана Нечипоренко, директор ГО Global Office;
  • Джудіт Гоф, посол Великої Британії в Україні;
  • Лілія Гриневич, міністр освіти і науки України (очікується підтвердження);
  • Олександр Горган, Голова Київської обласної державної адміністрації (очікується підтвердження);
  • Саймон Вільямс, директор Британської Ради в Україні;
  • Представник ЄБРР (очікується підтвердження);
  • Мустафа Найєм, співзасновник ГО Global Office, народний депутат України.

Під час табору зі школярами працюватимуть іноземці із 18 країн світу, а також вчителі 24 шкіл Донецької та Луганської областей, які навчатимуть дітей англійській мові, критичному мисленню, толерантності, основам громадянської освіти та здорового способу життя.

Окрім того, у GoCamp East завітають іноземні посли, представники міжнародних організацій, лідери громадської думки, популярні українські телеведучі та музиканти. Загалом протягом літа участь у літньому таборі візьмуть 600 школярів із 24 шкіл Донецької та Луганської областей, разом з ними за програмою GoCamp East також навчатимуться майже 600 дітей зі всієї України.

GoCamp East ініційовано ГО Global Office за підтримки Британської Ради в Україні, а також Європейського банку реконструкції та розвитку. Літній табір для дітей із прифронтових територій є продовженням всеукраїнського проекту пришкільних таборів GoCamp, що протягом червня проходив у школах по всій Україні.

Особливістю формату GoCamp є новітня інтерактивна методика викладання іноземних мов, навчальні програми відповідно до чотирьох напрямів (Лідерство та кар’єра, Громадянська освіта, Спорт і здоров’я та STEAM), а також участь у таборі іноземного волонтера.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа