Дітям учасників війни з Росією зробили свято у дельфінарії

Дивовижні виступи морських жителів – дельфінів та морських котиків – мали можливість споглядати днями діти захисників Української держави.

Дельфіни-1

Завдяки постійним партнерам соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» – Розважально-оздоровчому комплексу із дельфінами «Оскар», майже півсотні діточок із Львівщини побували на прекрасному виступі дельфінів та морських котиків.

Дельфіни-5

Невимовна радість та позитивні емоції охопили кожного малюка, який, зачаївши подих, споглядав за дивовижними вправами морежителів. Дельфіни продемонстрували своїм гостям, як вміло вміють робити спортивні трюки, а також плавати на хвості верхи по воді. Також ці прекрасні ссавці потішили відвідувачів своїми мистецькими талантами – без рук малюючи справжні картини.

Дельфіни-3

Такий день став одним із тих, які діточки запамятовують назавжди, нагадуючи своїм рідним ще не один раз про отримані в дельфінарії «Оскар» щасливі емоції.

Дельфіни-4

Від соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» щиро дякуємо керівництву та працівникам дельфінарію, що із розумінням підходять до ситуації і допомагають діточкам наших Героїв відчути щоразу при зустрічі із дельфінами і морськими котиками справжнє свято!

Дельфіни-2

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа