Депутати планують засідання щодо конфлікту антикорупційних органів

Народний депутат, член парламентського Комітету з питань запобігання і протидії корупції Ігор Артюшенко заявив, що ініціатива БПП про проведення спільного засідання комітетів щодо роботи антикорупційних органів може втілитися наступного тижня.

«Ми переконані в необхідності проведення спільного закритого засідання парламентських комітетів – з питань запобігання і протидії корупції та з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності – із запрошенням на нього керівників Національного агентства з запобігання корупції та Національного антикорупційного бюро України, екс-керівника департаменту фінансового контролю НАЗК Ганни Соломатіної, з метою розібратися в конфлікті цих двох відомств».

Ігор Артюшенко зазначив, що наразі члени комітетів вже зібрали підписи за проведення спільного засідання наступного тижня: «Підписи передані Голові Верховної Ради Андрію Парубію для того, щоб він рекомендував головам комітетів скликати спільне засідання. За його наслідками, маємо поставити крапку в ситуації, коли один з керівників антикорупційних органів фактично оголосив війну іншим правоохоронним органам –НАЗК, Антикорупційній прокуратурі, Генеральній прокуратурі…».

«Я переконаний, що антикорупційні органи мають боротися з корупціонерами і доводити справи злочинців до суду, а не витрачати сили на політиканство, самопіар та медіакампанії. Зараз суспільство вимагає саме такої постановки питання», – підкреслив Ігор Артюшенко.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Fri, 17 Nov 2017 13:35:31 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа