Член британського парламенту після відвіданя Краматорська наполягатиме на додаткових фінансуванях для України

1-640x350

Представник британського парламенту, член Лейбористської партії лорд Джон Квентін Девіс і народний депутат Дмитро Лубінець відвідали Краматорськ.

Парламентар з Великобританії прибув з триденним візитом в Донецьку область, щоб особисто побачити все, що відбувається на сході нашої країни.

За підсумками його поїздки буде прийнято рішення британським парламентом про надання допомоги Україні.

«Пропагандистська машина Кремля працює на повну потужність, тому багато європейців вірять у ” трактористів ” і ” шахтарів “, які збунтувалися і не визнають Росію агресором.

“Тому такі візити європарламентарів необхідні для реального розуміння ситуації в нашій країні”, – вважає Дмитро Лубінець.

Під час візиту Девіс Квентін зустрівся з керівництвом області, представниками громадських організацій, мирними жителями, відвідав також батальйон «Свята Марія».

«Днями Європарламент проголосував про виділення Україні 1,8 млд євро. Після відвідин Краматорська, член Лейбористської партії лорд Джон Квентін Девіс наполягатиме на додатковому фінансуванні для центрів переселенців і засобів захисту для солдатів », – розповідає народний депутат Дмитро Лубінець, який супроводжував євродепутата в цій поїздці.

Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23] (envelope-from [email protected])) Mon, 30 Mar 2015 14:46:12 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа