Черкащина запрошує на фестиваль «Холодний Яр»

unnamed(4)

1 липня у селі Грушківка Кам’янського району Черкаської області розпочне свою роботу – Фестиваль нескореної нації «Холодний Яр». Протягом трьох днів на відвідувачів фестивалю чекають кращі патріотичні гурти, гутірки з відомими спікерами, а також майстер-класи та екскурсії.

Голова організаційного комітету та натхненниця фестивалю Зоя Бойченко наголошує, що прийдешній фестиваль – насамперед інформаційно-просвітницький. Адже з 16 годин фестивального дня лише 4 – припадає на музичну сцену. Під час фестивалю будуть відбуватись також дискусії біля Малярового джерела.

Відвідувачі фестивалю матимуть можливість «погутарити» із відомими депутатами: Олегом Петренком, Андрієм Іллєнком та Олександром Донієм. Також тут відбуватиметься «Літературний наступ». На гостей фестивалю чекатимуть також революційно-поетичні читання за участі молодих поетів: «Дух Нації» (Юрій Руф, Ігор Бойчук та Ігор Климович), Василь Шкляр, Злата-Зоряна Паламарчук, поет і прозаїк Сергій Пантюк і Любко Дереш

Співведуча фестивалю, журналістка газети “Культура і життя”, член НМПУ Єлизавета Красніченко, розповідає: «Багато хто знає про УПА, однак ніколи не чув про Холодноярську Республіку. Фестиваль нескореної нації – можливість поєднати корисне з приємним. Адже тут ви зустрінете купу цікавих людей: істориків, політиків, письменників, музикантів… Переконана, що всі колеги будуть приємно вражені насиченістю та цікавістю подій».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа