БЮТ може проголосувати за ринок землі, щоб звільнити Тимошенко

Фракція БЮТ-Батьківщина у Верховній Раді готова проголосувати за непопулярні рішення в обмін на звільнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко, заявив лідер фракції Іван Кириленко.

Прес-секретар голови парламенту Володимира Литвина Ольга Чорна Фракція повідомила журналістам, що  БЮТ-Батьківщина наполягає на розгляді парламентом у вівторок законопроекту про уточнення статті обвинувачення колишнього прем’єр-міністра, лідера партії Батьківщина Юлії Тимошенко.

За її словами, депутат від БЮТ-Батьківщина Віктор Швець зареєстрував у вівторок відповідний законопроект про зміну 365 статті Кримінального кодексу.

Вона не змогла повідомити подробиці законопроекту, оскільки він нещодавно зареєстрований.

Також вона наголосила, що спікером було запропоновано 3 варіанти виходу з ситуації, а саме: у вівторок розглянути внесення до порядку денного відповідного законопроекту; повернутися до цього питання 7 грудня; надати фракціям можливість проаналізувати даний законопроект, а вже потім, згідно з рішенням фракцій, розглядати його чи не розглядати на засіданні Ради.

При цьому вона зазначила, що жодного із запропонованих варіантів не було підтримано, і погоджувальна рада закінчилася практично безрезультатно.

 

Джерело: Кореспондент

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа