Бізнес-партнери Єрмака фінансували спорудження “палацу Путіна”

Бізнес-партнери Єрмака з Росії фінансували спорудження “палацу Путіна”. Можливо, до цього причетна і фірма самого Єрмака

Українські ЗМІ вже писали про бізнес-зв’язки глави Офісу Зеленського Андрія Єрмака з російським банкіром Рахамімом Емануїловим.

Так, Рахамім Емануїлов і Єрмак є співвласниками ЗАТ «Інтерпромфінанс Україна» (директором є батько Андрія Єрмака Борис Єрмак) і ТОВ «М.Е.П.».Компанія «Інтерпромфінанс Україна» також пов’язана з компанією Емануїлова «Інтерпромторг», яка в свою чергу заснувала російський «Інтерпромбанк».

А в раду директорів банку разом з Емануїловим входить такий собі Ніколай Єгоров, однокласник Володимира Путіна.Так от: цей Єгоров і його компанії (очевидно, включно з «Інтерпромбанком») є одними з головних інвесторів побудови палацу Путіна в Геленджику, що випливає з розслідування Олексія Навального.

Серед «донаторів» палацу є ще один однокласник Путіна – Ільгам Рагімов, який також пов’язаний з Емануїловим – через громаду гірських євреїв Росії. Відповідно до результатів розслідування «Схем», Рагімов також був спів акціонером «Інтерпромбанку».

Варто відзначити, що в ті часи, коли для Путіна споруджували палац, фірми Єрмаків і Емануїлова займалися активною діяльністю і, не виключено, що частина коштів, зароблених ЗАТ «Інтерпромфінанс Україна» через «Інтерпромторг» і «Інтерпромбанк» опинилася в палаці Путіна.

Єрмак не приховував, що Емануїлов – друг його батька, офіцера ГРУ РФ у відставці, який познайомився з банкіром ще в радянські часи під час перебування в Афганістані.

Враховуючи, що особи і структури, що будували палац в Геленджику, є в когорті тих, кого Путін може вважати найбільш надійними для себе, можна не сумніватися, що Емануїлов має широкі можливості для комунікації з президентом РФ. А отже, зв’язок Єрмака з Путіним може бути куди серйознішим, ніж ми вважаємо.

Received: Від: Рух Опору Капітуляції [email protected] Tue, 26 Jan 2021 12:45:02 -0800 (PST)


  
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа