Бійцю загрожує інвалідність через недостачу коштів на лікування

unnamed(2)

Бійцю Нацгвардії загрожує інвалідність через недостачу коштів на лікування. Вартість лікування 611 899 гривні.

Знайомтесь – Володимир http://www.peoplesproject.com/volodimir-s-37-rokiv-vartist-likuvannya-611-899-grn/ , 37 років, львів’янин.Мобілізований в зону АТО з серпня 2014 року, Володимир захищав нашу Країну під Луганськом. Спочатку в Дебальцевому, потім був переведений в район Попасної.

Під час виконання бойового завдання в червні 2015 року, Володимир потрапив під артилерійський обстріл. В нацгвардійців саме відбувалась зміна наряду о 6й ранку на блок-посту біля с.Попасного. Ворожі ГРАДи накрили блок-пост, снаряди долітали навіть до жилих будівель цивільних. Разом з Володимиром було поранено місцевого мешканця.

Рік лікування у державних шпиталях залишив ногу неопороздатною. За цей час боєць переніс 16 операцій на нозі – спочатку лікували гнійну рану, потім поставили апарат та замістили дефект малогомілковою кісткою, але через зміщення кістки виконували повторні операції. Травмована нога має дефект кістки – 14 см, і якщо бійця не лікувати сучасними технологіями, травмована нога залишиться на 6 см коротшою. Детальніше про хворобу Володимира можна прочитати за цим посиланням.http://www.peoplesproject.com/volodimir-s-37-rokiv-vartist-likuvannya-611-899-grn/

Це один з найскладніших випадків в історії існування проекту “Біотех-реабілітація поранених” http://www.peoplesproject.com/biotech/ , адже максимальний розмір вирощуваної кістки межує з розміром дефекту ноги Володимира. І сума лікування – 611 899 гривень, теж достатньо велика. Але інакше врятувати бійця просто неможливо!

Повернути нозі опороздатність та повноцінну функцію руху, реконструктивно-відновлювальне лікування гомілки з застосуванням біотехнологій.

Просимо допомоги з поширенням інформації і грошової підтримки проекту “Біотех-реабілітація поранених” http://www.peoplesproject.com/biotech/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа