Бійцю 30-ї ОМБр вирощують руку в український клініці

Бійцю 30 ОМБр, Володимиру http://www.peoplesproject.com/volodimir-g-33-roki-vartist-likuvannya-398-434-grn/ , 26 квітня провели першу операції у рамках проекту “Біотех-реабілітація поранених” http://www.peoplesproject.com/biotech/.

володимир 2

Лікарі змонтували на його руці апарат для поступового переміщення фрагментів кістки у природне положення.Також, у Володимира взяли клітинний матеріал для подальшого використання під час відновлення кістки.
Зараз Володимир готується до виписки.
володимир 3
Нагадуємо, боєць був поранений неподалік Савур-Могили. В наслідок кульового поранення плеча рука Володимира перестала згинатися та розгинатися. Зараз він не може нею користуватися. У госпіталях йому нічого не пропонують. Єдиний шанс бійця повернутися до звичного, здорового життя без фізичних обмежень – клітинні технології. В Києві є приватна лікарня, яка саме спеціалізується на “вирощуванні” кісток, замість ампутації. Кошти на лікування бійців збирають волонтери People`s Project на своїй платформі http://www.peoplesproject.com
володимир 4
Великдень Володимирові довелося провести в клініці. Проте додому він повертається з новою надією на одужання, отже перший крок зроблено!
володимир гл
Тепер час Володимирові швидко відновитися після операції, і повернутись на другий етап до клініки.

Збір коштів на лікування Володимира та інших хлопців за Проектом http://www.peoplesproject.com/biotech/ триває. Тож не забуваємо підтримувати наших захисників разом!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа